Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

4 echipe sunt în semifinalele Cupei Vrancart Adjud

Patru echipe se vor întâlni în semfinalele ediţiei din acest an a Cupei Vrancart Adjud la minifotbal. Întrecerea a debutat pe 30 iunie, cu opt echipe la start şi se adresează departamentelor din cadrul SC Vrancart SA Adjud. În semifinale s-au calificat echipele „Marketing Vânzări Hârtie Igienică", „Hartie K25 A", „Carton ondulat" şi „Paletul de Elită".
Partidele sune programate duminică, 15 iulie, de la ora 19.00, iar cele două finale se vor disputa miercuri, 18 iulie, de la ora 19.00 (finala mică) respectiv 20.00 (finala mare). Premiile vor consta în cupe, medalii şi diplome pentru ocupantele locurilor I, II şi III.

Mai multe informaţii despre firma Vrancart SA le puteţi găsi accesând pagina de pe site-ul www.bizzpedia.ro. Pe lângă cele mai noi ştiri despre firma Vrancart SA, mai puteţi găsi datele financiare şi datele de contact. De asemenea, vă puteţi exprima opinia cu privire la această firma lăsând un comentariu.

Sursa foto vrancart.ro

Fii la curent cu noutăţile de pe bizzpedia.ro pe pagina de Facebook!ComentariiAlte stiri Asemanatoare

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus