Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

Rucsandra Hurezeanu: Ivatherm nu este de vânzare momentan

Firma Ivatherm SRL, deţinută de Rucsandra Hurezeanu, a primit oferte de la mai mulţi investitori locali şi străini, dar brandul de cosmetice nu este de vânzare momentan.

Planurile Rucsandrei Hurezeanu nu vizează, momentan, o tranzacție. "Am primit oferte de cumpărare, dar le-am refuzat. Sunt foarte optimistă pentru viitor, sunt convinsă că exportul ne va aduce o creștere substanțială în anii viitori", a declarat aceasta într-un interviu pentru Capital.

Brandul Ivatherm a suferit un rebranding în urmă cu un an, lucru care a ajutat imaginea companiei, în 2011, românii comercializând 200.000 de produse. Ivatherm a terminat anul 2011 cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro și o cotă de piață de 10%. "Avem vânzări foarte bune în Iași, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova etc. București ne aduce 25%-30% din cifra de afaceri", spune Rucsandra Hurezeanu.

Mai multe informaţii despre firma Ivatherm SRL le puteţi găsi accesând pagina de pe site-ul www.bizzpedia.ro. Pe lângă cele mai noi ştiri despre firma Ivatherm SRL, mai puteţi găsi datele financiare şi datele de contact. De asemenea, vă puteţi exprima opinia cu privire la această firma lăsând un comentariu.

Sursa foto ivatherm.ro

Fii la curent cu noutăţile de pe bizzpedia.ro pe pagina de Facebook!ComentariiAcum 6 ani
sunt produse f bune! as prefera sa ramana asa si sa nu vanda nimic.


Alte stiri Asemanatoare

25/11/2011

Pre­miile "Cam­pioni în business" au fost acordate unor 12 antreprenori români de succes

09/08/2011

Cifra de afaceri a companiei Farmec a fost de 54,6 milioane de lei în primul semestru

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus