Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

Cifra de afaceri a Fan Courier a crescut cu 17 procente în 2011

Firma FAN Courier, deţinută de trei antreprenori români, a finalizat anul trecut cu afaceri de 222,6 milioane de lei (51,6 milioane de euro), în creştere cu 17% faţă de anul anterior.

Adrian Mihai, unul dintre fondatorii companiei, a explicat faptul că rezultatele financiare în creştere se bazează pe investiţiile derulate în ultimii trei ani. În perioada 2009-2011, investiţiile FAN Courier au depăşit 26 milioane de euro.

Creşterea s-a bazat pe finalizarea celor două investiţii în banda de sortare colete pusă în funcţiune de la începutul anului trecut şi banda de sortare plicuri devenită operaţională la finalul lui septembrie.

Fan Courier expediază colete şi plicuri pentru clienţi din domeniul imobiliar, IT, industria auto, leasing, industria alimentară şi altele, 90% din clienţi fiind persoane juridice. În medie, într-o lună compania are 1,2 milioane de expediţii de colete, în lunile noiembrie şi decembrie ajungând la 1,3 milioane de expediţii.

Fan Courier operează pe o piaţă estimată anul trecut la 200 mil. euro, în care cei mai mari jucători, alături de compania cu capital autohton, sunt TNT, Cargus, DHL, DPD şi TCE Logistică.

Pentru 2012, FAN Courier şi-a bugetat o creştere a afacerilor cu 10%.

Mai multe informaţii despre firma Fan Courier Express SRL le puteţi găsi accesând pagina de pe site-ul www.bizzpedia.ro. Pe lângă cele mai noi ştiri despre firma Fan Courier Express SRL , mai puteţi găsi datele financiare şi datele de contact. De asemenea, vă puteţi exprima opinia cu privire la această firma lăsând un comentariu.

Sursa foto fancourier.ro

Fii la curent cu noutăţile de pe bizzpedia.ro pe pagina de Facebook!ComentariiAcum 6 ani
piata curieratului creste, creste...


Alte stiri Asemanatoare

03/08/2011

FAN Courier a avut o cifră de afaceri în creştere cu 11% în primul semestru fată de aceiaşi perioadă în 2010

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus