Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

Amit Kumar este noul director general al ArcelorMittal Hunedoara SA

ArcelorMittal Hunedoara are un nou director general, indianul Amit Kumar (foto), acesta înlocuindu-l pe Remus Păţan, care a ieşit la pensie.

Experienţă de 11 ani
"Actuala schimbare de conducere nu va avea nici un impact asupra planurilor noastre ambiţioase pentru unitatea din Hunedoara. Vom continua să transformăm compania şi să ne adaptăm la schimbările pieţei, pentru a avea cel mai înalt grad de siguranţă a operaţiunilor pentru angajaţii noştri, pentru a livra la timp produse de înaltă calitate, la cele mai bune costuri posibile", susţine noul şef al combinatului hunedorean.
Amit Kumar, în vârstă de 32 de ani, are o experienţă de peste 11 ani în industria siderurgică. El şi-a început cariera ca director de producţie la Bhilai Steel Plant (o unitate de top a SAIL, India) iar în 2008, s-a alăturat echipei ArcelorMittal Long Carbon Europe ca Performance Enhancement Manager. În 2011, a fost numit director de investiţii la divizia Long Carbon, cu sediul în Luxemburg.

Venituri de 94 miliarde de dolari
ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră integrată din lume, prezentă în peste 60 de ţări.Compania este prezentă cu unităţi de producţie în peste 22 de ţări, de pe patru continente, pe toate pieţele-cheie ale industriei siderurgice, de la cele emergente, până la cele mature, având reţele de distribuţie foarte bine dezvoltate. În 2011, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 94 de miliarde dolari şi o producţie de oţel de 91,9 milioane de tone, reprezentând aproximativ şase la sută din producţia mondială de oţel. Operaţiunile miniere ale Grupului au produs 54 de milioane de tone de minereu de fier şi opt milioane de tone de cărbune metalurgic. ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Bruxelles (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).

Mai multe informaţii despre firma ArcelorMittal Hunedoara SA le puteţi găsi accesând pagina de pe site-ul www.bizzpedia.ro. Pe lângă cele mai noi ştiri despre firma ArcelorMittal Hunedoara SA, mai puteţi găsi datele financiare şi datele de contact. De asemenea, vă puteţi exprima opinia cu privire la această firma lăsând un comentariu.

Fii la curent cu noutăţile de pe bizzpedia.ro pe pagina de Facebook!ComentariiAlte stiri Asemanatoare

13/03/2012

ArcelorMittal Huneadoara a înregistrat o cifră de afaceri de circa 388 milioane de lei

19/08/2011

ArcelorMittal Hunedoara SA a demarat lucrările de montare a laminorului de europrofile

12/08/2011

ArcelorMittal va monta un laminor care va produce europrofile la combinatul din Hunedoara

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus