Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

ArcelorMittal Galaţi face investiţii în echipamente pentru a reduce costurile

ArcelorMittal Galaţi a investit, recent, peste 1,2 milioane de euro la maşinile de Aglomerare nr. 5 şi nr. 6 pentru îmbunătăţirea performanţelor acestora, se arată într-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt al Combinatului, Dorian Dumitrescu. În comunicatul de presă se mai arată că proiectul a inclus design-ul, uzinarea şi construirea unei instalaţii de injectare a varului în procesul de aglomerare şi că investitiţia reduce costurile şi permite Combinatului să folosească minereuri mai ieftine, fără, însă, a afecta calitatea fontei lichide.

„ArcelorMittal Galaţi îşi continuă programul său de îmbunătăţire a performanţelor fluxului primar. Investiţia în noua instalaţie de injectare a varului va consolida capacitatea de producere a aglomeratului, dar în acelaşi timp va îmbunătăţi productivitatea şi va conduce la reduceri semnificative de costuri, ceea ce este crucial în actualul mediu economic", declară Bruno Ribo, directorul general al Combinatului.

„Echipamentul constă într-o moară care macină fracţia fină de var care provine de la Fabrica de Var. Praful de var este încărcat în silozuri noi pentru ambele Maşini de Aglomerare. De acolo, praful este trimis în buncăre speciale şi amestecat cu celelalte elemente. Instalaţia de injectare a varului a trecut cu succes testele şi este acum în exploatare. Acest proiect este rezultatul cooperării între experţi ai ArcelorMittal Galaţi şi specialişti din unităţi-surori ale Grupului. Lucrările de construcţie au fost realizate în şase luni, de către o companie românească", se mai arată în comunicatul de presă.

Mai multe informaţii despre firma ArcelorMittal Galati SA le puteţi găsi accesând pagina de pe site-ul www.bizzpedia.ro. Pe lângă cele mai noi ştiri despre firma ArcelorMittal Galati SA, mai puteţi găsi datele financiare şi datele de contact. De asemenea, vă puteţi exprima opinia cu privire la această firma lăsând un comentariu.

Sursa foto arcelormittal.com

Fii la curent cu noutăţile de pe bizzpedia.ro pe pagina de Facebook!ComentariiAlte stiri Asemanatoare

04/07/2012

20 de studenti participa la Scoala de Vara a firmei Arcelormittal Galati

18/05/2012

Lakshmi Mittal a vizitat combinatul ArcelorMittal Galaţi

11/05/2012

Peste 350 de angajaţi au protestat la ArcelorMittal

06/03/2012

Conditiile meteo creeză dificultăti în onorarea comenzilor pentru ArcelorMittal Galati

20/02/2012

Metrorex a primit licenta de furnizare de electricitate

08/02/2012

ArcelorMittal a înregistrat o pierdere de circa 780 milioane de dolari în semestrul al doilea din 2011

06/02/2012

ArcelorMittal Galați a primit solutii pentru îmbunătățirea procedurilor de lucru de la angajati

16/01/2012

Electrica a redus livrările de electricitate către combinatul petrochimic Oltchim

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus