Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

Nova Apaserv se reorganizează intern

În această perioadă, noua conducere a societăţii Nova Apaserv anunţă o reorganizare internă în urma căreia există chiar riscul ca unii angajaţi să-şi piardă posturile. Gabriel Cârlan, noul manager i-a în calcul şi ideea preşedintelui de Consiliu Judeţean, Florin Ţurcanu, care este de părere că unii dintre angajaţii din birouri ar trebui să treacă în producţie, acolo unde este nevoie de mai mulţi oameni.

„Se va face o analiză pe servicii, birouri şi după asta vom şti exact ce avem de făcut. Eu unul nu aş vrea să plece nimeni acasă, vreau să meargă bine treaba şi să asigurăm mai mulţi oameni acolo unde volumul de muncă este încărcat. Nu ştiu la această dată dacă vor fi persoane care să-şi piardă posturile în urma reorganizării interne, dar există şi această posibilitate", a declarat managerul Gabriel Cârlan.

Mai multe informaţii despre firma Nova Apaserv SA le puteţi găsi accesând pagina de pe site-ul www.bizzpedia.ro. Pe lângă cele mai noi ştiri despre firma Nova Apaserv SA, mai puteţi găsi datele financiare şi datele de contact. De asemenea, vă puteţi exprima opinia cu privire la această firma lăsând un comentariu.

Sursa foto apabotosani.ro

Fii la curent cu noutăţile de pe bizzpedia.ro pe pagina de Facebook!ComentariiAlte stiri Asemanatoare

14/03/2012

50 de salariati ai societătii Nova Apaserv au protestat din cauză că nu-şi încasează salariile integrale

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus