Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

Oil Terminal are un nou director general

Începând de vineri, 6 iulie 2012, operatorul portuar "Oil Terminal", din portul Constanţa, are un nou director general. Sorin Viorel Ciutureanu a renunţat la funcţia de preşedinte al consiliul de administraţie şi a preluat conducerea executivului.

Locul rămăsese vacant după demiterea lui Silviu Wagner de către fostul ministru al Economiei, Lucian Nicolae Bode, pe fondul presiunilor făcute de Sindicatul "Oil Terminal". Până de curând, interimatul funcţiei a fost deţinut de directorul tehnic Emil Rohat.
Tot de vineri, preşedinţia consiliului de administraţie a fost preluată, provizoriu, de Viorel Paul Costache.

Sorin Viorel Ciutureanu, noul director general al "Oil Terminal", are 42 ani şi este constănţean. Este absolvent al Academiei de Poliţie şi jurist de profesie. Între 2005 şi 2009 a fost director cu logistica la "Oil Terminal", iar din 2009 şi până la actuala numire, director zonal Dobrogea, în cadrul companiei Construcţii Hidrotehnice Iaşi. "Începând de joi, mi-am dat demisia de la firma de construcţii hidrotehnice" - a precizat noul director general al "Oil Terminal".
Sorin Viorel Ciutureanu deţine funcţia de vicepreşedinte al PNL Constanţa.
Alături de Servicii Energetice Dobrogea SA, operatorul portuar "Oil Terminal" SA se află pe lista celor 47 companii de stat, identificate de Ministerul Economiei, ca fiind "într-o situaţie financiară nefavorabilă şi care au nevoie, pentru a se putea redresa economic, de manageri profesionişti şi de o distanţare faţă de mediul politic".
Pe data de 5 iulie 2012, a fost demarată procedura de selectare a consultanţilor implicaţi în activitatea de recrutare a managementului profesionist la cele 47 companiile de stat nominalizate.
Sorin Viorel Ciutureanu a declarat, pentru "Cuget Liber", că se va înscrie la concursul de selecţie a managementului profesionist pentru această companie portuară.

Mai multe informaţii despre firma Oil Terminal SA le puteţi găsi accesând pagina de pe site-ul www.bizzpedia.ro. Pe lângă cele mai noi ştiri despre firma Oil Terminal SA, mai puteţi găsi datele financiare şi datele de contact. De asemenea, vă puteţi exprima opinia cu privire la această firma lăsând un comentariu.

Fii la curent cu noutăţile de pe bizzpedia.ro pe pagina de Facebook!ComentariiAlte stiri Asemanatoare

11/04/2012

Noul director general al Oil Terminal SA este Emil Rohart

20/03/2012

Oil Terminal nu poate disponibiliza angajatii în plus

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus