Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

Stiri BIZZPEDIA din 06-05-2011

Aboneaza-te la rss

Isarescu: Nu este buna decizia inghetarii preturilor la benzina

06/05/2011

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei a declarat ca solutia pentru inghetarea preturilor nu este una buna. Efectele pe termen scurt pot fi benefice, dar pe temen lung lucrurile se complica. "Nu sunt de partea masurilor de inghetare a preturilor, chiarsi in situatii exceptonale, pentru ca stiu din istorie ca au creat un confort pe termen scurt, dar, dupa ce s-au încheiat, fractura a fost si mai mare."  

citeste toata stirea
Sursa:
Gandul


0 ComentariiReabilitarea sau modernizarea drumurilor judetene costa 415 milioane de Euro

06/05/2011

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au deschis proceduri de proiecte pentru reabilitarea si modernizarea unor drumuri deja existente. Printre judetele ale caror drumuri vor fi reabilitate sau modernizate se numara Neamt (183,06 kilometri), Iasi (202,9 kilometri) , Calarasi (199,03 kilometri) si Ialomita (294,2 kilometri), iar valoarea totala a acestor proiecte este de 415 milioane de Euro.

citeste toata stirea
Sursa:
Gandul


0 ComentariiJTI isi transfera productia din Austria in Polonia si Romania

06/05/2011

Japan Tobacco Inc. isi transfera productia in Polonia si Romania dupa ce inchide fabrica austriaca de tigarete din Hainburg. Motivele luarii acestei decizii sunt de a creste eficienta si din cauza contractiei pietei tutunului din Austria. De asemenea, compania va inchide nu doar fabrica, ci si operatiunile administrative din Viena care supravegheaza personalul si contabilitatea mai multor divizii din Austria si din alte parti ale Europei.

citeste toata stirea
Sursa:
Ziarul Financiar


0 ComentariiiPhone 4 alb este in Romania

06/05/2011

Orange Romania a ajus in tara varianta alba a telefonului iPhone 4. Primele telefoane sunt disponibile online si se comercializeaza impreuna cu un abonament promotional cu internet nelimitat.

citeste toata stirea
Sursa:
Mediafax


0 ComentariiSalariul mediu net a crecut cu 79 de lei in luna martie fata de februarie

06/05/2011

Salariul mediu net a fost de 1 493 lei in luna martie, inregistrand o crestere cu 5,6% (79 de lei) fata de luna precedenta. Comparativ cu luna martie din 2010, salariul mediu net este cu 1,1% mai mic. Cele mai ridicate valori s-au inregistrat in fabricarea produselor de tutun unde castigul salarial net a fost de 5 001 lei. Cele mai scazute valori au fost in domeniul hotelier si la restaurante cu un castig salarial mediu net de 839 de lei. Alte cresteri ale castigurilor salariale s-au inregistrat

citeste toata stirea
Sursa:
Mediafax


0 ComentariiO singura persoana la conducerea Romtelecom si Cosmote

06/05/2011

Grupul elen OTE va numi o singura persoana in conducerea Romtelecom si Cosmote. Stefanos Theocharopoulos, directorul executiv al diviziei de telefonie mobila a grupului din Romania, va conduce companiile de telefonie fixa si mobila. Reprezentantii (cei care au 3 voturi in CA-ul Romtelecom) Ministerului Comunicatiilor trebuie sa cada de acord asupra acestei decizii. Statul mai are 46% din actiunile Romtelecom.

citeste toata stirea
Sursa:
Ziarul Financiar


0 ComentariiPresedintele Ford: Vanzarile de masini noi au scazut

06/05/2011

Presedintele Ford, Henrik Nenzen, a afirmat intr-o conferinta de presa de la Iasi ca vanzarile de masini noi au scazut in ultimii trei ani, producatorii si dealerii autor fiind afectati de criza. De asemenea, Nenzen a declarat ca obiectivul companiei Ford este o crestere de 10% in 2011 si de 30% in 2012, urmand ca in urmatorii ani sa atinga un nivel normal de vanzari. "Vanzarile de autovehicule noi in Romania s-au aflat la un nivel foarte scazut in ultimii trei ani. Probabil, ar fi trebuit sa fi

citeste toata stirea
Sursa:
Mediafax


0 ComentariiVezi mai multe stiri..

Cele mai citite articole:
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus