Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

Stiri BIZZPEDIA din 13-05-2011

Aboneaza-te la rss

2,2 miliarde de dolari pierdere in turismul din Egipt

13/05/2011

Datorita protestelor din Egipt care au grabit plecarea unui numar mare de turisti, turismul a suferit pierderi de 2,2 miliarde de dolari. Anul trecut, turismul din Egipt a generat venituri de 13 miliarde de dolar si 14 milioane de turisti au vizitat aceasta tara.

citeste toata stirea
Sursa:
Agerpress


0 ComentariiPretul argintului scade cu 7,7%

13/05/2011

In ultimele zile, pretul aurului si argintului a inregistrat scaderi, aurul scazand cu 1% pana la 1501,40 dolari pe uncie si argintul scazand cu 7,7% pana la 35,315 dolari pe uncie. Saptamana trecuta, pretul argintului a scazut cu 30%, aprecierea dolarului facand activele cu preturi exprimate in moneda americana mai scumpe.

citeste toata stirea
Sursa:
Ziarul Financiar


0 ComentariiGoogle isi extinde Android Market si in Romania

13/05/2011

Google is va extinde acoperirea pentru aplicatiile cumparate prin Android Market si Romania. In urmatoarele zile, utilizatorii de smarthphone-uri si tablete cu sistem de operare Android vor avea acces la peste 200 000 de aplicatii gratuite si platite in Android Market. "Aceasta ultima extindere de Android Market inseamna mai multe aplicatii - inclusiv jocuri, de productivitate, sociale - pentru consumatori, precum si mai multe oportunitati de vanzare pentru dezvoltatorii din mai multe tari", se

citeste toata stirea
Sursa:
Ziarul Financiar


0 ComentariiLG vrea o cota de piata de 50% la televizoarele 3D

13/05/2011

LG Electronics va lansa pana la sfarsitul lunii toata gama de televizoare Cinema 3D. Sorin Spinu, senior sales managerul diviziei de home entertainment din cadul companiei,a declarat ca noua generatie de televizoare propune o tehnologie mai noua, iar ochelarii sunt comozi si usori: "Cea mai nouă generatie de televizoare LED 3D, Cinema 3D, propune o tehnologie noua fata de televizoarele conventionale 3D si ochelari comozi si foarte usori, care nu obosesc ochii [...] Piata de televizoare 3D va aj

citeste toata stirea
Sursa:
Ziarul Financiar


0 ComentariiHeidelbergCement profit net de 52 milIoane de euro in 2010

13/05/2011

Profitul net al grupului german HeidelbergCement a fost de 219 milioane de lei, activand in principal pe piata cimentului. Chiar daca piata constructiilor a suferit pierderi, grupul german a reusit sa isi mentina o marja de profit ridicata de aproape 25% in 2010.

citeste toata stirea
Sursa:
Ziarul Financiar


0 ComentariiSpania cauta muncitori romani

13/05/2011

Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, o companie de electronice din Barcelona cauta 20 de ingineri IT pentru validare software si hardware, pentru proiectare hardware, de calitate si de software, cu o experienta de 2-7 ani in producerea si proiectarea de piese auto.  

citeste toata stirea
Sursa:
InCont


0 ComentariiSomaj record in Grecia de 15,9%

13/05/2011

In Grecia somajul a atins un nou record de 15,9% datorita masurilor de austeritate necesare reducerii deficitului bugetar care au agravat recesiunea si au condus la desfiintarea de locuri de munca. Potrivit datelor biroului de statistica de la Atena, somajul in randul tinerilor pana in 24 de ani este de 40,4%.

citeste toata stirea
Sursa:
Gandul


0 ComentariiVezi mai multe stiri..

Cele mai citite articole:
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus